Handledning

Kompetens-
utveckling.

Kompetensutveckling.

Jag erbjuder följande inom handledning och utbildning:

Handledning där fokus är att utveckla din kompetens som psykoterapeut inom konceptualisering och behandling. Jag lägger även stort fokus på att ge dig stöd att hitta strategier för att ta hand om dig själv som terapeut.

Handledning till dig som behöver detta som en del av din utbildning till psykoterapeut.

Handledning till personalgrupper inom vård och omsorg.

Erfarenhet

{

Jag har många års erfarenhet av behandling av unga och vuxna med personlighetsrelaterad problematik, samt med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar inom autismspektrum och eller lindrig intellektuell funktionsnedsättning.

Kontakt

070 - 236 06 68

KBT Vision,
Bagaregatan 24 C,
611 30 Nyköping, Sweden

Priser*

  • Individualterapi 1.100:-/45 min
  • Parterapi; 2.200:-/90 min
  • Handledning individuellt 1.100:- /45 min
  • Handledning grupp; 1.500:-/45 min
  • Utbildning – prisförslag efter kontakt

* För företag gäller priserna exl. moms

COPYRIGHT® 2023 | KBT VISION | By Vizito